Nieuwsbrief De Utrechtse Werfkelder Vereniging, afbeelding Bijeenkomst DUW 5 maart

Bijeenkomst 5 maart, De Utrechtse Werfkelder Vereniging – Nieuwsbrief maart 2024

Op 5 maart vond een levendige bijeenkomst van De Utrechtse Werfkelder Vereniging (DUW) plaats in de Witte Lely, met ongeveer 50 betrokken eigenaren. Deze bijeenkomst bood waardevolle input voor de dialoog met de gemeente Utrecht over de toekomstige kostenverdeling voor kelderherstel. Drie varianten voor kostenverdeling werden gepresenteerd: omkering van de bewijslast, een technisch expertmodel en een model gebaseerd op de huidige tijdelijke regeling. De vereniging is gevraagd om advies te geven en deel te nemen aan het besluitvormingstraject. In deze nieuwsbrief leest u een kort verslag.

Bijeenkomst 5 maart, De Utrechtse Werfkelder Vereniging – Nieuwsbrief maart 2024 Lees bericht »

Ontwikkelingen DUW- Nieuwsbrief februari 2024

In deze update lees je over de recente ontwikkelingen van de Vereniging De Utrechtse Werfkelders. De vereniging is officieel opgericht en heeft belangrijke stappen gezet, waaronder de inschrijving van de statuten en het openen van een bankrekening. Het jaar 2024 staat in het teken van de vaststelling van een definitieve subsidieregeling voor het verbeteren van de werfkelders. Verder in deze nieuwsbrief beantwoorden we openstaande vragen over het inspecteren en herstellen van kelders, inclusief informatie over het aanvragen van inspecties en subsidies. Bedankt voor je betrokkenheid!

Ontwikkelingen DUW- Nieuwsbrief februari 2024 Lees bericht »

Vereniging is opgericht

Op 25 oktober 2023 is de Vereniging Utrechtse Werfkelders (DUW) officieel opgericht. Het was de tweede Algemene Ledenvergadering van de vereniging-in-oprichting, waar statuten, activiteitenplan, begroting en de bestuurssamenstelling zijn vastgesteld door de aanwezigen.

Vereniging is opgericht Lees bericht »

Scroll naar boven