Ervaringen werfkelderherstel

Wat zijn de ervaringen van de eigenaren van wie de kelders recent werden hersteld? Hoe wordt de huidige aanpak ervaren? Wat kun je als keldereigenaar tegenkomen als jouw werfkelder wordt aangepakt? Dat zijn zo maar een aantal vragen waar je mee kan zitten als je denkt aan het herstellen van je eigen werfkelder. Op deze pagina lees je over de ervaringen met werfkelderherstel van verschillende keldereigenaren!

Voor meer informatie over het herstellen van jouw eigen werfkelder kun je ook terecht bij deze pagina van de gemeente over werfkelderherstelherstel. Hier is onder andere een stappenplan te vinden en meer informatie over huidige en toekomstige kostenregelingen.

Ervaringen werfkelderherstel van andere keldereigenaren

Ervaring werfkelderherstel Marijk, /Ervaringen werfkelderherstel.

Marijk is eigenaar van een kelder aan de Nieuwegracht. Ze was betrokken bij het instellen van de Commissie van Wijzen. Maar had geen haast met het herstel van haar eigen kelder. De kleine lekkages waren niet urgent, zo bleek ook uit een inspectie door de gemeente. Bovendien wachtte zij liever de eerste pilotfase van het wervenherstel af.

Het werd toch urgent toen bleek dat als gevolg van het leggen van nieuwe kabels schade was ontstaan aan de werfmuur. Hierdoor ontstond ook flinke lekkage aan de binnenkant van de kelder.

Wil je ook graag jouw ervaring delen met werfkelderherstel?

Meld het ons via info@deutrechtsewerfkelders.nl. Wij zouden graag meer kennis delen over werfkelderherstel met onze leden willen delen.

Scroll naar boven